Sponsors

SPONSORS

Sponsors zijn erg belangrijk voor de vereniging. De sponsors komen regelmatig aan bod in onze nieuwsbrief. Wil je NIJC Gevers ook sponsoren met jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

CLUB VAN 100

De NIJC Gevers is een bloeiende vereniging waar gezelligheid en sfeer de boventoon voeren. Aan de tennis voor- en najaar competitie wordt in groten getale deelgenomen. Ons doel is om geld te genereren om ook in de toekomst een bloeiende vereniging te blijven. Daarom zijn we gestart met een club van 100 en willen wij het mogelijk maken om een reclamebord te plaatsen op het park.
De opbrengsten zullen als volgt worden verdeeld;

  • verfraaiing van het tennispark; hierbij moet U denken aan zaken als meubilair op het park, bloembakken, en andere items die het park wat opfleuren. In eerste instantie zal ook een bijdrage geleverd worden in de totale verfraaiing van het park;
  • t.b.v. de schaatsjeugd; hiermee kunnen leuke extra activiteiten worden georganiseerd voor onze schaatsjeugd
  • t.b.v. de tennisjeugd; doelstelling is o.a. om banen in een tennishal te faciliteren, zodat de jeugd ook in de winter tegen een schappelijke prijs kan blijven trainen. Op die manier kunnen wij zowel het jeugdtennis in het algemeen als ook de prestaties van onze jeugd bevorderen.

Als lid van de NIJC de Gevers geven wij je als eerste de mogelijkheid om lid te worden van deze “Club van 100”. Voor slechts € 50,00 per jaar ben je al lid van deze club en komt jouw naam op een speciaal ontworpen bord te staan. Het lidmaatschap van de “Club van 100” is enkel voorbehouden aan particulieren. Je kunt dus niet met de naam van je bedrijf op dit bord komen.

Zoals gezegd bieden wij voor bedrijven de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen. Deze borden worden langs de gravelbanen geplaatst. Tijdens de winterperiode zullen deze borden worden verplaatst naar het middenterrein. Op die manier is het bord het gehele jaar zichtbaar. Het is niet mogelijk om een plaats te claimen. Elk jaar zullen de borden op een nieuwe plaats komen te hangen. De kosten van de borden zijn:

  • Aanschaf van het reclamebord, incl. transferdruk en plaatsing komt op een bedrag van € 225,00 excl. de B.T.W.. In deze kosten zijn ook de DTP kosten verwerkt voor het opmaken van een bestand als je hiertoe zelf niet in de gelegenheid bent. Dien je zelf een digitaal bestand in (Ai of een EPS bestand) dan worden de kosten voor aanschaf € 175,00.
  • Je dient voorafgaande aan het contract een bedrag van € 275,00 over te maken. Het contract wat je aangaat, geldt voor een periode van 3 jaar. Je behoudt het recht van plaatsing als je bepaalt door te willen gaan met sponsoring. Na aanmelding ontvang je een nota met daarop het rekeningnummer.

Ben je geïnteresseerd in “de Club van honderd” en/of een reclamebord, neem dan contact met ons op.