Blog

Voorverkoop abonnementen Flevo on Ice gestart met 30% korting

   
Beste Schaats(st)er,

Vanaf zaterdag 30 november start het winterseizoen van Flevonice en kan er weer geschaatst worden op de 2,5-kilometer ijsbaan. Kinderen kunnen zich uitleven in het Ice Funpark en er kan lekker gegeten & gedronken worden in het sfeervolle restaurant en in onze Beatslounge; een sportief dagje uit voor het hele gezin!
Profiteer van de voorverkoop actie op een schaatsabonnement!

Net als afgelopen winters is het schaatsabonnement vanaf 1 oktober weer verkrijgbaar in de voorverkoop met 30% korting. Lees hieronder meer over de voordelen en bestel de seizoenkaart vanaf 1 oktober online!

Met het schaatsabonnement kun je onbeperkt schaatsen van 30 november 2019 t/m 1 maart 2020 en je hebt ook extra privileges. Je profiteert namelijk van 10% korting op de horeca bij Flevonice, je kunt 1 introducee meenemen tegen 25% korting en je kunt genieten van een dagschotel voor € 5,- p.p. Daarnaast hoef je natuurlijk nooit in de wachtrij te staan voor de kassa.

De abonnementen zijn tot 01 november in de voorverkoop verkrijgbaar.
Volwassenen betalen € 105,- en kinderen t/m 11 jaar € 49,-

Een parkeerabonnement koppelen aan je schaatsabonnement kost € 10,- extra.
Activiteiten en evenementen
Dit winterseizoen vinden er weer leuke en bijzondere activiteiten en evenementen plaats. Te denken valt aan de wintertriathlon, de Weissensee schaatstoertochten, schaatslessen en een vette schaatsdisco. Flevonice wil hiermee meer jeugd bereiken en heeft hiervoor ook speciale arrangementen voor scholen en verenigingen. Verandering seizoen 2019/2020
De 400 meter baan zal dit seizoen niet in zijn geheel opgebouwd worden. Het groot onderhoud wat gepleegd moest worden op deze baan is een te grote en kostbare klus gebleken voor dit moment. De directie heeft derhalve besloten om alleen de krabbelbaan en 2,5 kilometer ijsbaan in gebruik te nemen. 

Een gedeelte van de 400 meter baan blijft wel liggen als tweede krabbelbaan en biedt de mogelijkheid voor het bedrijfsleven om af te huren voor fun-curling, clinics en overige ice games als een biatlon.

Klik op deze button voor meer informatie over komend winterseizoen. Sportieve groeten,
  Namens het team van Flevonice,
Kristel Pinkster
Flevonice
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen

T. 0321-335099
info@flevonice.nl
www.flevonice.nl            

Posted in: Geen categorie

Leave a Comment (0) ↓