Home

Ouder & Kindtoernooi

Hallo ouders en jeugdleden van TV de Gevers,

Op zondag 8 september organiseren wij het Ouder & Kind tennistoernooi. Het is een gezelligheidstoernooi waarbij een kind (t/m 17 jaar) samen met een volwassene (18+) een dubbelteam vormt. Een van de teamleden moet abonnementhouder zijn van NIJC Gevers Tennis en/of lid van TV de Gevers. Gezellig tennissen met vrienden en familie en een mooie gelegenheid om andere leden van de vereniging te leren kennen!!

Er wordt gespeeld op zondagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur. Afhankelijk van de sterkte en tenniservaring worden de poules ingedeeld. In de categorieën rood, oranje en groen spelen we met aangepaste ballen en met een aangepast veld, net als in de Kia Tenniskids Competitie. De rally’s duren hierdoor langer en worden leuker voor de jeugd.

Je hoeft niet met een lege maag de baan op want er kan eerst worden geluncht. Om blessures te voorkomen en fris de baan op te gaan is er een warming-up. Als alle wedstrijden zijn gespeeld wordt er een heuse kinderbingo gedraaid, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. Over prijzen gesproken: voor het best verklede team is er ook een prijs. Thema dit jaar is de regenboog, dus trek je kleurrijkste outfit maar uit de kast!

Voor het Ouder & Kindtoernooi vragen wij aan zowel de ouderen als de kinderen een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon. Deze bijdrage is inclusief lunch en kinderbingokaart met gegarandeerd prijs!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan voor 1 september een mailtje naar jeugdnijcgevers@gmail.com met jouw naam (M/V) en die van je maat (M/V), jullie leeftijd en speelsterkte en je telefoonnummer en e-mailadres.

Als er toeschouwers komen die ook gebruik willen maken van de lunch, kun je dit in de mail vermelden. De toeschouwers betalen € 5,00 per persoon voor de lunch. Dit bedrag ook te betalen op 8 september bij binnenkomst.

We hopen veel deelnemers te mogen begroeten en zullen er een gezellige middag van maken. Mochten er nog tennisouders zijn die op die dag tijd en zin hebben om te helpen, dan horen wij dat graag.  

Met sportieve groet,

de jeugdcommissie
Lia, Anita, Bjorn en Ger

 

Agenda 2019

Kijk hier om te zien welke evenementen er in 2019 op de planning staan. Zin en tijd om te helpen met het organiseren van een evenement of suggesties voor de agenda? Stuur even een mailtje naar tvdegeverscompetitie@gmail.com

 
Laatste nieuws
Van der Zwart Jewelz aan Zee Open 2019

Wat was het Van der Zwart Jewelz aan Zee Open 2019 leuk! Wil jij weten wie er hebben gewonnen? Klik dan…

Zomertenniskamp 2019

In de eerste week van de zomervakantie organiseerden Bjorn, Maxime en Noud een tenniskamp voor de jeugdl…

Clubkampioenschappen 2019

Dit jaar deden er 137 leden mee aan de Clubkampioenschappen. Onder soms tropische temperaturen werden er…

Opening minibaan/inslagmuur

Op zondag 2 juni heeft Gerben van Duin samen met een aantal jeugdleden de nieuwe minibaan en inslagmuur…

Voorjaarscompetitie stand van zaken

Kijk hier hoe de teams van TV de Gevers het doen in de Voorjaarscompetitie….