Agenda

Dubbelen kan en mag weer!

Eindelijk! Ook de volwassen tennissers mogen weer dubbelen! De KNLTB maakte op 20 mei bekend dat er gedubbeld mag worden op voorwaarde dat hier afstemming met de gemeente over is geweest, dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden en dat er vooraf een baan is gereserveerd. Wat betekent dit voor de abonnementhouders van NIJC Gevers?

  • Wij hebben groen licht gekregen van de gemeente voor het spelen van dubbels bij de Gevers.
  • Vanaf vrijdag 22 mei 09.00 uur kan er worden gedubbeld. Het is verplicht om vooraf telefonisch een baan te reserveren. Dit kan elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur via nummer 071 – 36 48 937. Je kunt, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid, een baan reserveren voor dezelfde en/of de volgende dag. De ervaring van de afgelopen weken leert dat de telefoonlijn elke dag om 12.00 uur roodgloeiend staat. Krijg je een ingesprektoon, probeer het dan op een later moment nog eens. 
  • Naast, maar ook op de baan moet 1,5 meter afstand worden gehouden. In de praktijk betekent dit dat je af en toe weleens een balletje moet laten lopen. 
  • Kom niet naar het park zonder dat je een baan hebt gereserveerd. 
  • Niet-leden en introducees kunnen geen gebruik maken van de tennisbanen. 
  • Tot sowieso 1 juni gelden de huidige regels, dus een baan reserveren kan alleen op het hele uur. Speeltijd is 50 minuten. Verlaat het park meteen na afloop van het tennissen. Blijft thuis met verkoudheidsklachten en gebruik je gezonde verstand. 

Rest ons iedereen veel tennisplezier te wensen!

Leave a Comment (0) ↓
%d bloggers liken dit: