Lid worden NIJC Gevers tennis

Abonnement NIJC Gevers

Onze vereniging bestaat uit twee delen: recreantentennis en competitietennis. Voor beide onderdelen geldt een aparte inschrijfprocedure.

Met een jaarabonnement van NIJC Gevers kun je recreatief tennissen en mag je tennisles nemen bij de leraren op ons park. Meer informatie over onze leraren en de kosten van tennisles vind je elders op deze website.

Wil je naast recreatief tennissen ook Voorjaars- en/of Najaarscompetitie spelen en meedoen aan open toernooien? Dan heb je, naast een abonnement bij NIJC Gevers, ook een lidmaatschap van TV de Gevers nodig. De leden van TV de Gevers worden aangemeld bij de KNLTB. Het is niet mogelijk om lid te worden van TV de Gevers zonder abonnementhouder te zijn van NIJC Gevers. Andersom is wel mogelijk: als je alleen recreatief wilt tennissen, heb je genoeg aan een jaarabonnement van NIJC Gevers.

Dit geldt niet voor jeugdleden: de abonnementsprijs voor jeugdleden is inclusief een jaarabonnement van NIJC Gevers en het lidmaatschap van TV de Gevers. Alle jeugdleden zijn dan ook automatisch lid van de KNLTB.

In 2018 hebben wij een compact lidmaatschap, de “Zomer Challenge”, geïntroduceerd. Dit abonnement geldt in de maanden juni, juli en augustus. In deze maanden kan er onbeperkt vrij getennist worden. Het KNLTB-lidmaatschap is inbegrepen in de Zomer Challenge, dus er kan ook worden deelgenomen aan de open toernooien in het zomerseizoen. Voorwaarde is dat er in de 9 maanden voorafgaand aan de ingangsdatum van de Zomer Challenge geen KNLTB-lidmaatschap bij een tennisvereniging is afgenomen. Dit lidmaatschap is ideaal voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Het tarief voor de Zomer Challenge dat hieronder staat genoemd, gold in 2019. Zodra er meer informatie is over het tarief voor 2020, publiceren wij dit op de website.

De contributie voor 2020 (met uitzondering van die van de Zomer Challenge, zie tekst hierboven) bedraagt:

Pupillen


€ 60

Per jaar

(incl. KNLTB)

Aanmelden

Junioren


€ 105

Per jaar

(incl. KNLTB)

Aanmelden

Senioren


€ 172,50

Per jaar

(excl. KNLTB)

Aanmelden

Compact


€ 60

Juni, juli, augustus

(incl. KNLTB)

Aanmelden

Kosten lidmaatschap TV de Gevers

De kosten voor het lidmaatschap van TV de Gevers en daarmee van de KNLTB zijn € 20 per jaar. Doe je ook mee aan de KNLTB Voorjaarscompetitie via TV de Gevers, dan betaal je € 35 per kalenderjaar. Alle betalingen gaan via automatische incasso. Klik hier voor het inschrijfformulier van TV de Gevers.

Voor alle vragen over de abonnementen en lidmaatschappen kun je terecht bij Marleen de Vink, marleendevink@gmail.com.