Lid worden NIJC Gevers tennis

Abonnement NIJC Gevers

Leuk dat je interesse hebt in onze vereniging!

Een jaarabonnement bij NIJC Gevers voor volwassenen kost € 172,50. Hiermee kun je het hele jaar door onbeperkt vrij tennissen. 

Wil je naast vrij tennissen en/of lessen ook meedoen met de toernooien en competities van de KNLTB? Dan heb je, naast een abonnement bij NIJC Gevers, ook een lidmaatschap van TV de Gevers nodig. Het lidmaatschap van TV de Gevers kost € 20,00 per jaar. De leden van TV de Gevers worden aangemeld bij de KNLTB. Het is niet mogelijk om lid te worden van TV de Gevers zonder abonnementhouder te zijn van NIJC Gevers. Andersom is wel mogelijk: als je alleen recreatief wilt tennissen, heb je genoeg aan een jaarabonnement van NIJC Gevers.

Een lidmaatschap voor junioren kost € 105,00 per jaar en pupillen € 60,00 per jaar. Alle junioren en pupillen zijn automatisch KNLTB-lid. Je wordt junior in het jaar dat je 12 jaar oud wordt en je wordt senior in het jaar dat je 18 jaar oud wordt.

De Zomer Challenge is een speciaal zomerabonnement dat loopt van 1 juni tot en met 15 september 2022. Heb jij een zomerstop van hockey, voetbal of wil je kennis maken met tennis? Dan is dit de kans voor jou! Voor slechts € 70,00 kun je ruim drie maanden lang tennissen zoveel je wilt bij de Gevers én mee doen aan de open toernooien bij andere verenigingen. Met de Zomer Challenge ben je namelijk automatisch lid van de KNLTB. 

Pupillen


€ 60

Per jaar

(incl. KNLTB)

Aanmelden

Junioren


€ 105

Per jaar

(incl. KNLTB)

Aanmelden

Senioren


€ 172,50

Per jaar

(excl. KNLTB)

Aanmelden

Zomer challenge


€ 70,00

1 juni t/m 15 september 2022

(incl. KNLTB)

Aanmelden