Openingstijden

Openingstijden

De gravelbanen zijn in het zomerseizoen beschikbaar van 09.00 tot 23.00 uur. De Probounce banen zijn beschikbaar van 07.00 tot 23.00 uur. ’s Winters kan er tussen 09.00 en 22.00 uur op de Probounce banen worden getennist, behalve op zondag: dan zijn de Probounce banen tot uiterlijk 18.00 uur beschikbaar.

Het gebruik van de tennisbanen is alleen toegestaan als je abonnementhouder bent van NIJC Gevers. Er moet altijd een baan worden afgehangen via het digitale afhangsysteem.

Baan huren
Wanneer je geen abonnementhouder bent is het, wanneer de beschikbaarheid het toelaat, mogelijk om een tennisbaan te huren. De kosten hiervoor bedragen € 20 per uur per baan tussen 08.00 en 12.00 uur en tussen 18.00 en 21.00 uur. Op de andere uren bedragen de kosten € 15 per baan per uur. Abonnementhouders gaan altijd voor op huurders van een losse baan.

Introducees
De introduceeregeling is er om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de tennissport en de vereniging. Het is toegestaan om als abonnementhouder maximaal twee keer dezelfde introducee mee te nemen voor een partijtje tennis bij NIJC Gevers. Een introducee meenemen kan als het rustig is en er dus voldoende banen beschikbaar zijn.
Neem je een introducee mee, dan dient er vooraf een bedrag van € 7,50 per persoon per uur betaald te worden bij de barmedewerk(st)er. Wanneer de introducee vaker wil spelen, zien we graag dat hij of zij een abonnement afsluit.