Rackettrekken

Wil je andere clubgenoten leren kennen of heb je gewoon zin om te tennissen, dan kun je meedoen met rackettrekken. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Als jij zorgt dat je op tijd aanwezig bent en je tennispasje inlevert, wordt jouw pasje gemixt met de pasjes van de andere deelnemers. Met de pasjes worden, ongeacht de speelsterktes van de deelnemers, koppels gevormd. Hierdoor ontstaan vanzelf leuke en gevarieerde partijen. Doe gezellig mee en laat je verrassen! Op donderdagochtend is er rackettrekken voor de dames, op vrijdagavond gemengd en op zaterdagmiddag wordt er gespeeld door de heren.

Dames rackettrekken

Elke donderdagochtend gaat om 09.00 uur het rackettrekken voor de vrouwelijke leden van start. Er wordt een half uur gespeeld (een beginner met een gevorderde speler) waarna er gewisseld wordt en de gevorderden en beginners met elkaar spelen. Vervolgens is er een koffiepauze van een kwartier, waarna om 10.15 uur de tweede sessie begint. Er wordt zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld.

Voor meer informatie over het dames rackettrekken kun je terecht bij:
Marion, telefoon: 071 – 361 15 42 of mail
Anneke, telefoon: 06 – 214 62 879

Heren rackettrekken

Voor de heren is er de mogelijkheid om te rackettrekken op zaterdagmiddag om 15.00 uur.
Voor 15.00 uur leggen de heren hun pasje op tafel. Om 14.59 uur wordt een kaartje met het baannummer erop getrokken. Om 16.00 uur is er gelegenheid om iets te drinken, waarna om 16.15 uur de tweede ronde van start gaat. Als je na de eerste ronde niet verder wilt of kunt spelen, meld je dit bij de organisator en neem je je pasje van de tafel. Na ronde twee is er gelegenheid om in de kantine of op het terras onder het genot van een drankje de mede-rackettrekkers beter te leren kennen.

Gemengd rackettrekken

Op vrijdagavond vanaf 19.30 is er racket trekken voor dames én heren. Een mooie manier om het weekend te beginnen!