Agenda

Sinterklaasfeest

Rond de 20 kinderen met hun ouders wachtten op zondag 25 november vol spanning af: zou de goede Sint wel komen?!

Terwijl de kinderen zich lieten schminken door de vriendelijke dame van de Toverkist (de eenhoorn MET glitters is veruit favoriet onder de meisjes en het Feyenoord-logo onder de jongens) en er lustig werd geknutseld, getekend en gespeeld, klonk er plotsklaps hard geklop op de deur. Twee Zwarte Pieten hadden de weg naar de Gevers gevonden! Gelukkig waren meester Bjorn en Meester Rob present. Zij namen de kinderen en de Pieten mee naar buiten om allerlei leuke spelletjes te doen: zaklopen (uiteraard in de zak van Sinterklaas), het lijnenspel en natuurlijk tennissen.

Toen de kinderen terug waren in het warme clubhuis, werd de zoektocht naar de goede ouwe Sint gestart. Er werd gekeken in alle hoeken en gaten, maar de Sint kwam plotseling tevoorschijn uit de keuken!

De kinderen werden om de beurt bij de Sint geroepen om iets te vertellen, een liedje te zingen en een prachtig kado in ontvangst te nemen. Nadat de Sint was uitgezwaaid, kregen de kinderen nog een overheerlijk patatje en zat het Sintfeest erop. Wat een gezellige ochtend was het weer!


Leave a Comment (0) ↓
%d bloggers liken dit: