Sponsors

Sponsors

Sponsors zijn erg belangrijk voor de vereniging. Wil jij NIJC Gevers ook sponsoren met jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wil je je direct aanmelden, vul dan onderstaand formulier in.

Ook dit seizoen bedanken we de volgende sponsors:

Brouwer Tours Mooijekind Sams rijopleidingen De Lange Sport
Luijer Hoogervorst Makelaardij van Wijk
Lassooy Confianza

Sponsoring

Zoals gezegd bieden wij voor bedrijven de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen. Deze borden worden langs de gravelbanen geplaatst. Tijdens de winterperiode worden de borden verplaatst naar het middenterrein. Op die manier is het bord het gehele jaar zichtbaar. Het is niet mogelijk om een plaats te claimen. Elk jaar worden de borden op een nieuwe plaats gehangen. De kosten van de borden zijn:

  • Aanschaf van het reclamebord, inclusief transferdruk en plaatsing komt op een bedrag van € 225,00 exclusief B.T.W. In deze kosten zijn ook de DTP-kosten verwerkt voor het opmaken van een bestand als je hiertoe zelf niet in de gelegenheid bent. Dien je zelf een digitaal bestand in (Ai of een EPS bestand) dan bedraagt de aanschafprijs € 175,00.
  • Je dient voorafgaande aan het contract een bedrag van € 275,00 over te maken. Het contract wat je aangaat, geldt voor een periode van 3 jaar.  Je behoudt het recht van plaatsing als je bepaalt door te willen gaan met sponsoring. Na aanmelding ontvang je een nota met daarop het rekeningnummer.

Ben je geïnteresseerd in een reclamebord, neem dan contact met ons op.