Informatie en aanmelden voorjaarscompetitie 2021

Aanspreekpunten voor de Voorjaarscompetitie 2021 zijn:
– voor de senioren: Marijke van Duijvenbode
– voor de jeugd: Ingrid van Duijn
Zij zijn te bereiken via het mailadres tvdegeverscompetitie@gmail.com 

Bij TV de Gevers kunnen senioren competitie spelen op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Jeugdleden kunnen meedoen aan de Kia Tenniskids Competitie of aan de Junioren Competitie. 

Alle informatie over de KNLTB Voorjaarscompetitie vind je hier. De informatie over de jeugdcompetities is hier te vinden.

Dispensatie
Speel jij of speelt iemand uit jouw team competitie bij twee verenigingen of in twee teams van TV de Gevers? Meld dit dan in het opmerkingenveld op het aanmeldformulier. Mogelijk moet er dan voor hem of haar dispensatie worden aangevraagd.

Kosten
Doen jullie mee aan de KNLTB Voorjaarscompetitie namens TV de Gevers? Dan bedragen de kosten € 15,00 per persoon. Deze worden tegelijk met de jaarlijkse contributie geïncasseerd. Dit geldt niet voor de jeugdleden. Voor hen is deelname aan de competitie gratis.  

VCL
Op competitiedagen is er altijd een VerenigingsCompetitieLeider (VCL) aanwezig om de wedstrijddag in goede banen te leiden. VCL-ers zijn vrijwilligers die een opleiding van een dagdeel hebben gevolgd. Hebben jullie een VCL in het team of is er iemand die de opleiding, uiteraard op kosten van de vereniging, wil volgen om ingezet te kunnen worden als VCL tijdens de Voorjaarscompetitie? Meld dit even in het opmerkingenveld.

Teveel aanmeldingen?
Bij teveel aanmeldingen voor een bepaalde dag gelden de volgende regels:
a. Teams die het jaar ervoor in dezelfde samenstelling hebben gespeeld met ten hoogste één wijziging hebben voorrangsrechten.
b. Invallers die in de afgelopen competitie vaker hebben mee gedaan in een team en die nu als vaste speler worden ingeschreven worden niet meegeteld als wijziging.
c. Bij teveel nieuwe teams wordt eerst gekeken of er animo is om op een andere dag dan de opgegeven voorkeur competitie te gaan spelen. Is dit niet het geval, dan wordt er geloot. 

Aanmelden jeugd en senioren
De aanmelding is gesloten en de teams zijn ingeschreven. Wij hopen dat de competitie gewoon doorgang kan vinden dit jaar!

Aanbod competitiesoorten voorjaar 2021

Opmerkingen
Er kan een voorkeur voor een dagdeel (ochtend of middag) worden opgegeven. Bij de indeling van de thuiswedstrijden zal hiermee zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Er kunnen echter geen rechten aan de opgave worden ontleend.