Welkom

Welkom bij NIJC Gevers

Bij NIJC Gevers kunnen tennissers van alle leeftijden en alle niveaus terecht voor recreatief en competitief tennis. Het tennispark heeft 16 banen, waarvan 9 gravelbanen en 7 Probounce banen. Met meer dan 1.000 abonnementhouders is NIJC Gevers een van de grootste tennisverenigingen in de Bollenstreek.

Een groep vrijwilligers organiseert regelmatig evenementen, zoals de Ladies Day en het Ouder & Kindtoernooi.
Het Van der Zwart Jewelz aan Zee Open en het Noortuks Toernooi zijn inmiddels gevestigde namen in het toernooiencircuit.
Elk jaar komen er meerdere teams uit voor TV de Gevers in de Voorjaarscompetitie én de Najaarscompetitie van de KNLTB. In de interne competitie, de Clubladder, gaan de leden onderling de strijd tegen elkaar aan. Elke donderdagochtend is er rackettrekken voor de dames, op zaterdagmiddag voor de heren en op vrijdagavond voor heren en dames door elkaar.

Voor de derde helft of, om in tennistermen te spreken, de derde of vierde set, staat het team van Floris en Simone klaar in het gezellige clubhuis. Naast een goede kop koffie en een lekkere borrel bieden ze een uitgebreide, wisselende menukaart voor de grote en kleine trek.

Wil je meer informatie over NIJC Gevers? Kijk rustig verder op onze website of kom een kijkje nemen op ons mooie park aan de Gooweg 26 in Noordwijk.

Heb je specifieke vragen? Stel deze dan via ons contactformulier.

Tot snel op ons mooie en gezellige park!

 

OOK ABS BROUWER SPEKT ONZE CLUBKAS!

Op vertoon van uw ledenpas, of deze brief, sparen alle (familie)leden, sponsors, donateurs en wagenparkbeheerders automatisch mee voor onze clubkas!

ABS Brouwer