Agenda

Zoektocht naar nieuwe tennisleraar geslaagd!

Het aankomende vertrek van Bjorn de Ridder zorgde voor een vacature bij NIJC Gevers. De zoektocht naar een opvolger is geslaagd. PURE Tennis is de tennisschool waar NIJC Gevers per 1 april 2020 een samenwerking mee aangaat. Kevin Noordermeer is de trainer die namens PURE Tennis het stokje van Bjorn overneemt.
PURE Tennis, de tennisschool die in 2014 is opgericht door Ewout Hinnen, verzorgt alle tennislessen bij TV De Boekhorst in Noordwijkerhout en TC Noordwijk. Ook de padellessen en -clinics in de Vinkenhal worden door de trainers van PURE Tennis gegeven. PURE Tennis beschikt over een jong en enthousiast team gediplomeerde trainers.
PURE Tennis wordt verantwoordelijk voor de gehele jeugdopleiding bij NIJC Gevers. NIJC Gevers hoopt hiermee nog meer jeugd te stimuleren om te gaan tennissen en de jeugdopleiding van NIJC Gevers Tennis naar een hoger plan te brengen.
Kevin Noordermeer, geboren en getogen in Noordwijk, is geen onbekende in de tenniswereld. Hij is zelf een zeer verdienstelijk tennisser en ook als tennistrainer heeft hij zijn sporen verdiend. Zo heeft hij tennisles gegeven bij TC Noordwijk en keert hij dit voorjaar terug naar Noordwijk na een aantal jaren als privétrainer in het buitenland gewerkt te hebben.

Leave a Comment (0) ↓
%d bloggers liken dit: