Blog

Goed nieuws, de ijsbaan gaat wéér open!

16 december 2022 De ijsmeesters stonden er zelf ook van op te kijken, dat de ijsbaan na een nacht dooien er toch nog zo goed bij lag. Doordat er genoeg kou in de grond zit en de december-zon niet zo sterk is, is er weinig van de ijsbaan verloren gegaan. Daarom is er vanmorgen besloten dat het ijs toegankelijk is voor publiek. Vanaf 13.30 uur is de ijsbaan geopend voor publiek. We zullen na het middag-schaatsen bekijken of de baan veilig genoeg is om in de avond open te gaan.

Update:

Er is zojuist besloten, dat het avondschaatsen door kan gaan. Vanavond is de baan geopend van 19.30 uur.

Update: 18 december 2022 vanaf 9.00 uur is de kleine ijsbaan geopend.

17 december 2022 is de kleine baan in de middag en avond geopend.

Posted in: Geen categorie

Leave a Comment (0) →

IJsbaan gesloten.

15-12-2022 Na een korte vorstperiode, komt al snel een eind aan de Gevers ijsbaan. We zijn blij dat we toch nog een ijsbaan hebben weten te realiseren en hopen dat iedereen zich heeft vermaakt. Hopelijk kunnen we deze winter nog genieten van een langere periode van vrieskou. We zijn in ieder geval weer helemaal ingewerkt!

We willen alle schaatsers, bezoekers en vrijwilligers bedanken voor een prachtige dag.

Namens de NIJC IJsbaan-commissie

Posted in: Geen categorie

Leave a Comment (0) →

Update! Er kan vanavond geschaatst worden.

14 december 2022, De temperatuur is vandaag iets boven vriespunt geweest, maar door de zwakke december-zon is het ijs goed gebleven. Daarom hebben de ijsmeesters besloten, dat er vanavond geschaatst kan worden. Er kan alleen geschaatst worden op de krabbelbaan. De toegangsprijs is €3,- per persoon (voor jong & oud). U kunt contact en met pin betalen.

Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend, want er zijn geen parkeerplekken bij de ijsbaan.

Tot vanavond!

Posted in: Geen categorie

Leave a Comment (0) →