Busvervoer

BUSVERVOER

Voor alle actieve leden zijn er groeps- en busindelingen gemaakt. Hieronder het schema. Graag willen we er nog op wijzen dat gordels in de bus verplicht zijn. Omdat we graag gebruik willen blijven maken van het busvervoer, de kinderen veilig willen halen en brengen en zonder boetes de ritten maken, is het verzoek aan de kinderen en de ouders hier aandacht aan te besteden.

Jeugd ijsrunners

Wij rijden met bussen naar en van de ijsbaan Kennemerland in Haarlem. De bussen worden genummerd. Ieder kind wordt in een bus ingedeeld, zodat het voor de ouders, kinderen en trainers duidelijkheid geeft waar de kinderen zitten. Wij stellen het op prijs als een kind verhinderd is, dit door te geven aan de trainer. Ook als ouders komen kijken en kinderen met eigen vervoer mee naar huis gaan, is het belangrijk dat wij op de hoogte zijn, zodat wij niet hoeven te zoeken naar kinderen. Ouders die willen komen kijken zijn van harte welkom, maar kunnen helaas niet met de bus mee. Veter-ouders mogen wel meerijden met de bus. Het vertrek en aankomst van de bussen is op het parkeerterrein aan het Wantveld in Noordwijk.

Jeugdrecreanten

Vervoer van en naar de ijsbaan is georganiseerd met de bus. Het is een goede gewoonte dat er wel eens wedstrijdschaatsers of recreanten meerijden met de bus naar Haarlem. Omdat er voldoende ruimte is in de bus dan kun je voor € 2.50 met de bus mee rijden. Voor de wedstrijdrijders geldt dat ze dan ook nog de entree voor de ijsbaan moeten betalen. Voor alle duidelijkheid, dit geldt alleen voor leden van de NIJC en indien er plek is.De bus gaat in Haarlem precies om 21.30 uur weer terug. Voor meerijders geldt dat zij zelf op de tijd moeten letten. Zorg dus dat je op tijd bij de bus bent.

Voor recreanten en wedstrijdschaatsers is het vervoer van en naar de ijsbaan in Haarlem met eigen vervoer.