IJsbaan

IJSBAAN

NIJC Gevers beschikt over een officiële 400 meter ijsbaan en een 2500m2  ijsbaan. De ijsbaan wordt bij voldoende vorst opgespoten zodat we beschikken over een officiële 400 meter ijsbaan en een 100-25 meter ijsbaan. De 400 meter baan is geschikt om ronden te rijden. De 2500 m2 is voor het oefenen en voor kunstrijden. De banen zijn van elkaar gescheiden door een sneeuwrand.
De ijsbaancommissie organiseert wedstrijden zoals de Dames Cup, de Jhr. Geversbokaal en een marathon wedstrijd.

Informatie tijdens de vorstperiode

Corona update: Als we open gaan dan zullen we waarschijnlijk gaan werken met tijdssloten waarvoor u zich dient in te schrijven. Dit zijn we nog aan het uitwerken.

Tarieven per tijdslot:

Jeugd t/m 12 jaar         2,00 euro per keer          

0uder dan 12 jaar         4,00 euro per keer         

De NIJC Gevers ijsbaan/schaatsleden hebben gratis toegang tot de baan. Toegangscontrole middels een ledenlijst en identificatie (id,paspoort,rijbewijs). IJsrunners trekken hun schaatspak aan.

IJsbaan Schaatslid: Inschrijfformulier Lid Natuurijs IJsbaan

t/m 12 jaar          10,00 euro per jaar (geboren vanaf 01 juli 2007)

boven 12 jaar      20,00 euro per jaar

Het schaatsseizoen loopt van oktober t/m maart, we maken samen ijs zodra het weer en de omstandigheden dat ons toelaten. Het lidmaatschap loopt van 1 april t/m 30 maart en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Er geldt geen korting voor instap in de loop van het jaar. Het volgende lidmaatschapsjaar kun je kosteloos opzeggen tot eind april (eerste maand).

Openingstijden:

Corona update: Als we open gaan dan zullen we waarschijnlijk gaan werken met tijdssloten waarvoor u zich dient in te schrijven.

middag van 13.30 uur tot 17.00 uur

avond   van  19.30 uur tot 22.00 uur

Tijdens een ijsperiode alleen ijsbaancommissie en  leden van het hoofdbestuur in de bestuurskamer en in de ruimte van de toegangscontrole, dit om het een beetje overzichtelijk te houden.

WIJ VERHUREN GEEN SCHAATSEN