Kantine

KANTINE

Wij zijn Floris en Simone en zoals een aantal van jullie al hebben kunnen ervaren staan wij vanaf 1 september 2013 voor u klaar in het clubhuis van NIJC Gevers. Dit zou eerst 1 november zijn, maar er is ons door het bestuur van NIJC Gevers gevraagd of wij eerder ons steentje bij konden en wilden dragen. Natuurlijk hebben wij hier ja op gezegd. Het was wel even hectisch, omdat Simone nog een full time baan heeft, het prachtig tennisweer was, er nog schoongemaakt moest worden, wij nog niets hadden voorbereid en wij iedereen zo goed mogelijk wilde helpen…..maar dankzij de hulp van de vader van Simone, Frans Koeman, vrienden/familie en vrijwilligers met hart voor deze club konden wij voor het Ouder/kind toernooi op zondag 8 september de deuren van de kantine open gooien en zo de kinderen en ouders een leuke dag bezorgen! Dus bij deze voor iedereen die ons op wat voor manier dan ook heeft geholpen, bedankt!

Ook willen wij via deze weg het bestuur van NIJC Gevers bedanken voor deze kans. Wij zijn blij dat het bestuur ons heeft benaderd met de vraag of wij alvast tot 1 november ons steentje bij wilden/konden dragen. Wij hebben in twee weken tijd heel veel werk kunnen verzetten, een hoop leden leren kennen en ook veel geleerd. Wij zien deze twee maanden dan ook als een positieve ervaring en een goede voorbereiding. Alle leden die de afgelopen twee weken de club hebben bezocht willen wij bedanken voor alle positieve reacties. Dankzij alle positieve reacties waren wij niet moe te krijgen.
Het zijn een hoop bedankjes, maar stuk voor stuk gemeend!

Vanaf 1 november 2013 zullen wij officieel als pachters de kantine gaan beheren. Wij hebben er echt heel erg veel zin in en staan open voor alle opmerkingen en vragen. Indien er iets is waarvan je denkt dat wij dit kunnen verbeteren vernemen wij dat graag, zodat wij met een oplossing of een antwoord kunnen komen.

Wij hopen iedereen snel te ontmoeten in het clubhuis. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met ons.

Groetjes
Simone en Floris